reflexible.nl

Mariaoord Vivent Rosmalen

Reflexible biedt de bewoners van Mariaoord Vivent Rosmalen die minder mobiel, chronisch ziek en of bedlegerig zijn, een extra aanvullende zorg.
 
Ik kom op de afdelingen bij de bewoners / cliënten die minder mobiel en/of bedlegerig zijn, op hun kamer, in hun eigen relaxstoel, kantelrolstoel of aan bed.

Een wellness voor de bewoners en cliënten, daar doe ik het voor. De ontspanning is goed voor de bloedsomloop, de stofwisseling en het afweersysteem. Het heeft een positieve uitwerking op de gezondheid en het vermindert spanningen en verlicht de pijn in botten en spieren.Voor het maken van afspraken zie onder. Dat geldt ook voor de avonden. Een reflexbehandeling duurt een half uur, dit is pakket 2.  Voor de bewoners en cliënten van Mariaoord Vivent Rosmalen gelden eigen tarieven wanneer zij niet aanvullend zijn verzekerd. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding, raadpleeg uw aanvullende verzekering. Reflexzonetherapie valt onder alternatieve gezondheidszorg en Reflexible staat ingeschreven in de zorggids bij de zorgverzekeraars.
Voor afspraak;

telefonisch 06-53153934

mail info@reflexible.nl