reflexible.nl

Behandelpakketten

Pakket 1 - Ontspannende behandeling, € 25
Een behandeling voor als u alleen wilt ontspannen. Een Wellness voor uw voeten. Deze behandeling duurt 20 minuten, 10 minuten op elk onderbeen en voet.

Pakket 2 - Aanvullende behandeling, € 35
Op basis van een diagnose van uw reguliere behandelaar, bijvoorbeeld uw huisarts, specialist, verloskundige, revalidatie arts, diëtist of fysiotherapeut, krijgt u een aanvullende behandeling van 15 minuten op elke voet. Indien gewenst wordt er een voetenkaart gemaakt. Breng uw behandelaar ervan op de hoogte dat u een reflexzonebehandeling wilt.

Pakket 3 - Therapeutische behandeling met intake, € 65
Dit is in principe de eerste behandeling van een volledige therapie. Na het intakegesprek over uw medische voorgeschiedenis, werk, eet- en slaappatronen, krijgt u een behandeling van 20 minuten op elke voet waarbij een voetenfoto en voetenkaart worden gemaakt. Het hele consult duurt een uur.

Pakket 4 - Vervolgbehandeling, € 45
Dit pakket kan alleen gekozen worden als vervolgbehandeling na pakket 3, omdat hiervoor een voetenkaart nodig is. Op basis van de voetenkaart krijgt u op elke voet een gerichte behandeling van 20 minuten.

Pakket 5 - Hand- of oorreflexzonetherapie, € 15
Alleen als aanvulling op pakket 1, 2 en 3. Deze behandeling wordt voornamelijk gebruikt voor de doorbloeding en ontspanning en kan als oefening voor thuis worden meegegeven. U krijgt een behandeling op elke hand / oor van totaal 15 minuten.
In pakket 4 kan deze behandeling incidenteel worden ingezet, dit is dan inclusief de prijs van de vervolgbehandeling.


Chinflex

De Chinflex valt onder pakket 1, ontspanningsmassage voor € 25,-
Er zijn veel soorten massages bekend, maar de Chinflex is toch wel een aanrader. De Chinflex massage betrekt ook de onderbenen en de knieën bij de behandeling. Met Chinflex worden de reflexzones met meridiaanbanen en acupunctuurpunten gecombineerd. Onderbeen en knieën worden altijd samen gemasseerd waardoor er een heel goede doorstroming op gang komt en het effect van de reflexzonebehandeling vele malen groter wordt. Het systeem is completer, want met het gebruik van de functies van de meridianen en het effect van elk specifiek acupunctuurpunt naast het effect van de reflexzones geeft een enorme uitbreiding van mogelijkheden in een massage

Cadeaubon
U kunt ook een pakket aan iemand cadeau geven. Daarvoor heb ik cadeaubonnen beschikbaar. Als u een cadeaubon koopt, krijgt u zelf een tegoedbon voor 10% korting op uw eerstvolgende behandeling.

Mijn werkgebied is 's-Hertogenbosch, Berlicum, Rosmalen, Nuland. Daar buiten bereken ik € 5,- extra reiskosten.